lauantai 10. maaliskuuta 2012

Hiihtoratsastuksen alkeet

Edelliseen kirjoitukseen palatakseni, Raben rokotus tosiaan oli keskiviikkona. Eikä mennyt päin pihaton seiniä! Äijä käyttäytyi kuulemma hienosti :) Rokotuksesta johtuen ponilla oli muutaman päivän vapaa (kuitenkin kokopäivätarhaus).

Tänään mentiinkin sitten sanoista tekoihin; vuorossa oli hiihtoratsastuksen alkeita! Ajattelimme Mikan kanssa ensin irtojuoksuttaa Rabbea ylimääräisen energian purkamiseksi. Poni kuitenkin osoitti, että mitään ylimääräistä energiaa ei ollut... Mitä lie se sitten päivät tarhassaan puuhaa :P

Pari kuvaa juoksutuksesta. Ponilla päällään satulan ja suitsien lisäksi hiihtovaljaat.




Hetken juoksutuksen jälkeen kaivoimme esiin narut ja kapulan. Naruhan siis oli väriltään kirkkaan sininen, eli aivan väärän värinen, ja muistutti vähintäänkin kuristajakäärmettä - ainakin ponin mielestä. Hetkisen saimme käyttää totutteluun ennen kuin narujen kanssa pääsi ponia lähellekkään! Kärsivällisyys kuitenkin palkittiin ja naru saatiin ponin perään ilman suurempia sekoiluja :)
Saimme jopa taluteltua Rabbea kentällä niin, että Mika piti kapulasta kiinni ja tuli perässä. Pientä pällistelyä lukuunottamatta se sujui aika mallikkaasti. Tällä kertaa jätimme treenin siihen vaiheeseen - ensi kerralla sitten enemmän! Tässä vielä poikien pose.



Lopuksi kävimme vielä vähän harrastamassa hankikahlausta pellolla. Sen pituinen se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti