maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kesää odotellessa

Mua sitten ihan hirrrrrveesti ottaa pannuun nää ajat, kun ponille tulee tilsaa, minkä kerkiää! Raben korkkareilla on korkeutta enemmän kuin mun korkkareilla ikinä. Eikä ne lähe pois. Nih.

Noo, eilen koitin taas keksiä jotain puuhaa, ettei menisi vain kentän ympäri kävelyksi. Trimmasin siinä sitten ponin vuohiskarvoja :D Ja trimmailu sai tänään jatkua niskasiilin leikkuulla, joka sujui jopa yllättävän hyvin siihen nähden, että poni on kovin herkkä korvistaan ja monille äänille.

Eilen päätettiin pitkästä aikaa Mikan kanssa juoksuttaa poni liinassa juosutusjärjestelmä niskassaan. Poika olikin yllättävän nöyrä ja meni nätisti :)






Eilen treenailtiin liinassa hölköttelyn lisäksi vähän traileriin menemistä! Muistuteltiin mieliimme näin reilun puolen vuoden jälkeen, millaista on mennä sinne pyörillä liikkuvaan kopperoon. Ja hienostihan poju muisti :) Ruuan perässä mennään vaikka suohon...

Tänään sitten vähän ratsastelin kentällä, mutta poni kompuroi niin paljon tilsoihin, että jäi aika vähäiseksi. Kesää odotellessa..!
Hmm, kesästä puheen ollen. Silloin on luvassa paljon muutakin uutta ja jännää! Tästä lisää myöhemmin ;)

Söpöilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti